Mina sidvisningar 10 dubblades på 1 dygn

Det är helt oväsentligt och det kommer sjunka tillbaka redan i morgon men idag och igår efter SVT beslöt sig för att plocka ner min video så rusade folk till sidan för att se what the fuzz is all about. I morse var det ännu fler visningar bara sen midnatt.

The fuzz is about att SVT håller på gamla regler då nya aktörer vill visa på faran med grunda kunskaper i ett komplext landskap. Det är vad Det nya paradigmet sysslar med. Att få folk att tänka i en komplex värld så de mörka år som väntar inte blir värre. Jag hoppas att du tycker det är viktigt att försöka förstå och att jag kan bli den som försöker förklara det.

Eller följ på Facebook, Twitter Linkedin och/eller Youtube

Det är bara därför jag skapat och arbetar med den här sidan. För att få slut på polarisering och grunda åsikter och istället förklara hur i h-e vi kunde komma hit och vad vi bör göra nu och vad jag ser hända i framtiden byggt på det som hänt. Det är det jag ägnar mig åt. Studera och förmedla. Jag hoppas du vill följa det för vi behöver förstå. Allihop. Och eftersom de allra flesta har en vardag så har man inte tiden. Låt mig bli din tid. Jag lovar att göra mitt bästa.

Jag ser att ingen direkt läser paradigmets grunder i huvudmenyerna. De som förklarar varför det här är viktigt och varför det kommer nu. Jag förväntar mig att ganska få gör det. Men om bara några stannar kvar här så har jag vunnit och SVT hjälpte mig istället för att så högadligt förneka mig att använda 15 min av deras klipp för att ställa frågor till allmänheten för att få dem att förstå att man inte bara kan tycka något utan behöver ha kunskaper för det.

Om du också tycker att det är klokt att förstå vad det är som händer i den här tiden av kaos så hoppas jag du vill prenumerera på sidan och fortsätta att läsa den. Jag vet att du inte har tid att sätta dig i i allt som händer och det som händer har ofta djupare förklaringar än journalister i de gamla medierna kan ge dig för de bevakar också sina intressen. Mitt intresse är att förkorta tiden av kaos som uppstod 1996 då årets julklapp blev Connect to Internet från Tele2. Då började allt och nu är världen på väg in i det största paradigmskiftet sedan den franska revolutionen då tryckpressen gjorde sin riktiga entré.

Så jag hoppas du inte lämnar sidan utan låter SVT:s ingrepp istället leda till något gott. Förståelse. Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s