Women belong in the kitchen – Burger King briljerar

Ta en titt på den här tweeten. Jag fortsätter säga med en dåres envishet att marknadsföringen är död men här är jag redo att backa. Tweeten är en fantastisk känga till identitetspolitiken även om det inte var avsikten och den drar en massa attention därför att indetitetspolitiken går på den likt de barn de är.

För då identitärerna vill skrika sig blåa om hur ojämställd den där tweet var så kan Burger King luta sig tillbaka och säga: ”Hey. Vi vill se lika många tjejer som killar i köket och ge tjejer en karriär. Vad är ojämställt med det?” och därmed bevisa hur argumentsfattig och irrelevant identitetspolitik är verkligheten. Men!

Nu gjorde Burger King inte det. De gjorde det här:

…och nollställde totalt sitt förtroendekonto och släppte fram totalitära identitärer ännu ett snäpp likt polisen släppte fram Tusenmannamarschen på Guldbron.

Det här är inget annat än ren abdikering av ett stort företag för människor som bedriver postmodernistisk offerkultur. Det är inget annat än en feghet att vika sig för massor som inte begriper det sanna budskapet som är så smart formulerat. Det är inget annat än att ta ansvar för vad andra känner och det är ren dårskap som bidrar till våra 50 år av mörker. Och vad signaler sänder det till de tjejer som uppskattade budskapet och började fundera på en karriär i ett ärligt feministiskt företag som dagen efter budskapet pudlar likt en femåring med handen i kakburken? Jag älskar er starka tjejer och ni vet vilka ni är. Tack för att jag får vara en del av er tillitskedja.

En tanke på “Women belong in the kitchen – Burger King briljerar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s