You will be missed by no one!

Tack Lena Malmberg för korrektionen av no one.

Identitärer är ju per definition något av det dummaste som finns men arga vita män som röstar på SD (länk till ett av mina FB inlägg btw med kommentarer som föranledde denna text) av anledningar som ”Det räcker ju med att se vad islam gör så avskyr man ju religionen” är snäppet under. Värst är rena rasister / extremister.


Det är omöjligt att resa dessa ur konsumtariatets kvicksand där de dras ner likt drunknande i det sjunkande fartygets eftervirvlar och det gör mig ledsen. Det gör mig ledsen att så få inte ens vill försöka förstå och mest ledsen blir jag över vänner som tillskriver de som försöker förstå hatiska epitet för att de själva inte ens vill ta debatten med någon jag trodde de älskade.

Därför kan jag inte låta 50 år av mörker förbli 50 år av mörker utan jag vill låta det bli 30. Därför kan vi inte göra en Exodus utan att försöka rädda de övre skikten av konsumtaritatet. Det är vi skyldiga våra barn om inte annat.


Men de trötta jävla gubbarna på Facebookforumen som gått livets hårda skola alternativt handhjärtande politiska chefredaktörer på Aftonbladet kommer hjälplöst bli den nya världens underklass. Med dem har jag i och för sig noll medlidande. Drown as the ship goes down. U will be missed by no one.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s