Svar till Buelltin-skeptiker

”Som du ser här ovan så är samlingen opinionsbildare sprungna ur M och KD. Dessa partier har stegvis närmat sig riksdagens högerextrema populistiska parti SD. M/KD tar, vad jag sett, aldrig replik på SD. Sd är ett parti som har sina rötter i BSS, vit makt och Nazismen. En spade måste kallas för en spade.”


Få talar om den men sprickan i SD börjar framträda. Dels är det de som lutar mot AfS och dels är det de som lutar åt socialkonservatismen. Därför börjar det nu bli svårt att med ett enkelt handgrepp kasta ordet ”högerextrem” på SD. Jämförelsen med 30-talet är rent intellektuellt ohederlig och det har jag skrivit om här.

Idag har SD nu nolltolerans och utesluter folk i stor utsträckning men jag har mina dubier kring partitoppen vilket jag tycker stärker min tes om splittringen i SD. SD bildades ur en mäng olika partitillhörigheter, däribland högerextrema partier. En av de främsta anledningarna till SD:s bildande var det som den legendariska rapgruppen Latin Kings tog upp på sin debutplatta Välkommen till förorten: den andra generationens invandrare hade vuxit upp och nu fick vi börja betala för den segregation vi skapade redan då vi tog emot judarna men framförallt då vi tog emot arbetskraftsinvandringen. Se gärna TV4 dokumentär ”Blattarna som byggde Sverige”. Ni hör på titeln vilken ställning TV4 tar (är man ägd av staten men låssas var kommersiella så är man). Men om man bara läser mellan raderna så går dokumentären igenom hur vi redan misslyckades med integrationen från dag 1 dvs den 9 maj 1945.


Jimmie Åkesson erkände i vloggen med Jan Emanuell och Henrik Jönsson att det SD han en gång gick med i var ”galet” men det är ett annat parti idag. Även S var ”galet” men ägnar sig inte sedan 1975 åt tvångssteriliseringar längre.


Bulletin ägnar sig åt högerkonservatism. Det finns inget extremt idet. Konservatism är inte ens extremt men det är inte heller helt flexibelt. Bulletin är en av alla motkrafter till den härskande identitetspolitiken som kommer ur Rosseau och postmodernismen. Efter som postmodernismen är relativism så faller den på sin egen tes direkt men landskapet sedan andra världskriget har rönt dess framgångar särskilt i Sverige efter vår nazi-vänliga inställning som enligt experter förlängde kriget med 6 månader.


Aron Flam försökte skriva om detta, då ville man beslagta alla ex även SÅLDA av hans bok för destruktion. Det är en spännande tid vi lever i då den svenska vänsterstaten i all sin godhet vill återupprepa bokbålen. Det är inte det parti som du kallar nazistiskt som ville göra det.


Att kalla SD och Bulletin högerextrema (ännu ett ord vänstern totalt vattnat ur – de reducerar SAOL på flera hundra sidor snart) är obegåvat och opåläst. I det här finns alla de nyanser den här webbplatsen vill påminna om och försöka berika för att vi ska få den debatt 20-talet förtjänar och måste han. Man kan kritisera SD och säkert Bulletin men gör då det på rätt grunder. inte påhitt och känslor. Det är just det vi inte behöver och det är just det som väcker de motkrafter Bulletin (och jag) representerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s