Recension av SVTs Min sanning: Hanif Bali

SVTs Min sanning från 2017 med Hanif Bali.

Intervjun är magisk därför att Hanif navigerar så ini helvete snyggt kring Anna Hedemos politiskt korrekta frågor om tonalitet, rasism och politik. Det är en nedmontering av försök till att framea och det hanteras så bra att kommunikationsbyråer på högerkanten borde använda den här videon som läromedel. Jag ber er titta på den och också minnas att det är 4 år sedan. Som vi behöver Hanif Bali mot identitetspolitiken.


Notera hur den hårda fasaden rämnar kring 48 minuter. En man utan hjärta i sanning. Verkligen!

Notera att Anna Hedemo kallar Nyheter oidag högerpopulistisk. Det här säger Wikipedia om Högerpopulism: ” I beskrivningen av fenomenet används benämningarna ”extremhöger”, ”nya högern”, ”främlingsfientlighet”, ”nynazism” eller ”nyfascism”, ”antietablissemangism”, ”nationalpopulister”, ”auktoritarianism”, ”ultranationalism”, ”nyliberalism”, ”libertarianism” och så vidare.” Det är aningen oklart vad Hedemo menar eller så är det väldigt klart. Oaktat vad är det en klar markör var det opartiska SVT har sin värdegrund för 8,5 miljarder skattade kronor.

Notera också hur hela SVTs värdegrund går som vågor i hela programmet. Eller möjligen det kvinnliga. Det här handlar om känslor, ton och upplevelser. Programmet tjänar verkligen som en markör för hela public service innehåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s