Varför fungerar inte kvinnans kamp för sin rätt?

Jag delade ett inlägg på LinkedIn angående frågan kring kvinnoförtryck av kalibern att den vita kvinnan är underställd mannen. Efter en par turer i trådarna delade jag inlägget och skrev att kommentarerna i inlägget var fyllda av nonsens vilket de var: ”Jag skriver under”, ”Underbart inlägg”, ”Kvinnor föder faktiskt barn”. Jag delade det för att visa på hur debatten spårar ur i en fråga som vi skulle kunna diskutera mycket mer väsentligt och ur sina rätta perspektiv.

24 timmar senare hade LinkedIn tagit ner den delningen. Eftersom tråden jag argumenterade i var fyllda av arga kvinnor så tror jag mer på teorin att inlägget anmäldes till LinkedIn av någon där som aldrig någonsin skulle våga skylta med vem det var. Det är feghet och som ni ser är deras försöka att lösa sina problem inbegriper censur. Tror ni någon demokrati kommer byggas av förbud och censur av yttrandefrihetsfrågor?

Hur som: anledningen till att kvinnan anses stå under mannen är dels felaktig vilket jag påpekat här. Mannen har i västvärlden få privilegier över kvinnan. Snarare tar kvinnan in omåttligt på mannen som vi strax ska se. Tvärtom finns de flera punkter där mannen är underlägsen kvinnan vilka aldrig diskuteras. Lika lite som min fråga i tråden kring hur kvinnorna såg på de våldbrott som begås av invandrare och om det också är en fråga vi bör diskutera? Är det också ”vidriga män” eller finns det andra förklaringsmodeller. Av naturliga skäl undviker kvinnorna i tråden den frågan av den enkla anledningen att det punkterar deras teorier efter som de sysslar med relativism. Så vad bör man då göra för att hitta jämlikheten? Vi får åter gå tillbaka till savannen, studera hjärnan och könsskillnader.

Det kitt som håller ihop männen är logik och struktur. Det är för att vi annars skulle dött under jakten på savannen. Det som håller ihop kvinnan är det sociala samspelet – skvallret om du så vill. Det som bryter ner henne är den outtalade hierarkin. Då kvinnor nu ges möjligheten att ta makt och utöva makt via sociala medier genom att förinta människor de anser bör förintas oavsett vad rättssamhället säger (jag arbetar idag med en jurist) så uppstår våldskapital.

Notera noga hur kvinnorna nu äger makten att förgöra. Om vi män då skulle spela på er planhalva skulle vi starta uppror mot kvinnor som drevar. Det har vi inte gjort. Inte ens då män dött i drevets spår. Varför? Vi har olika nätverkssystem. Logik och moral har byggt demokratier och de bygger på savannens metodik: hjärnans vilja att överleva. Det är mannens del av stammen. Kvinnan har en annan funktion – den sociala. Då internet nu skapar hypersociala nätverk så exploderar det som förr hölls mellan ca 100 personer. Kontexten bygger på känslor och viljor – naturligt då det är mer lätt för hjärnan att snappa upp än logik då hjärnan opererar efter igenkännande och därför kvinnor kommunicerar mer med dessa kommunikationsbyggstenar än vad män gör. De är helt enkelt mer lämpade för det internetianska forumet.

Här imploderar det kvinnliga nätverket. Då det blir så pass enkelt att kommunicera känslor till så många och på så sätt också inkuldera allt fler i den sociala stammen eftersom ingen vill vara utanför så får vi drev. Och utanför vill vi inte vara för att – åter – hjärnan tolkar utanförskap som död eftersom det var vad som hände om du uteslöts ur flocken. Vår hjärna är 10000 år gammal. Den fungerar väldigt dåligt i vårt informationsteknologiska samhälle.

Så vad är det egentligen man bör tala om? Kvinnor måste se över sitt nätverkande och bygga om nätverksmodellen för den nya tiden. Och där har man ALL hjälp idag. Så varför gör man inte det? Okunskap och en vilja att hålla tag i det trasiga nätverket pga gamla vanor och ovilja att byta känslor mot pragmatik. Det är förvisso också en biologisk skillnad varför vi behöver matriarken som idag stavas Bianca Ingrosso. Då förstår ni hur illa ute kvinnan som projekt är idag.

Kvinnan behöver inte fler nätverk. Att stoppa våld och förtryck är lika svårt oavsett kön eftersom det sällan finns vittnen. Uppfostran är en hel skola om moral och etik och numer också kulturer. Det som barnen borde lära sig är filosofi men det är inte aktuellt i en skola som har en 118 sidig pdf fylld med genusvärdgrund som implementeras från dagis. Ladda ner och läs. Ni kommer inte tro era ögon. Våra barn lär sig inte tänka själva.

Men det viktigaste är att kvinnans matriarkat återerövras från barnungar på Instagram. Visa äldre kloka kvinnor bortom den patetiska lustfyllda leken och kampen om männen. Den Äldste som med sin klokskap kan visa vägen tillsammans med den patriarkala mannen. Så ledde stammarna som våra hjärnor lever kvar i. Alla försök till ”strukturella förändringar” ”dialog” och ”möten” eller vad det är som är modeordet idag är dömt att misslyckas så länge vi inte har en ledare.

Och ledare har vi inte 2021. De enda ledare som existerar är falska ledare dvs de som enar sitt folk med hat. Putin. Trump. Och i kulturerna: BLM. Feminism. Klimatister. Vi står där för att vi är totalt förvirrade av Det nya paradigmet som inleddes med internet. Och det är det jag vill förklara för er genom alla tusentals timmar av studier som ni inte mäktar med men som jag gör för er. Jag gör det för att dämpa antal år av kaos som nu följer så jag kan se min dotter i ögonen vid livets slut och säga att jag försökte göra hennes levnadsår av ljus något fler. Följ mig och förstå vad som händer på 20-talet i det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s