Låt varje svensk stå till svars för judarnas lidande

Det är mörkt nu. För judarna i Malmö och annorstädes. Det har det ofta varit i historien. Då det kommer till Malmö visar det sig om jag förstått det hela rätt att det ofta är olika muslimska grupperingar som står för trakasserierna snarare än NMR (Europol visar för övrigt 4 gånger så höga siffror för vänsterextremistiska aktioner än högerextremistiska – sid 11). Det blir intressant då Twitter börjar svämma över av migrationsvänliga som förfärat utropar vad som händer med judar i Malmö. Inte för att judar står högst upp på deras lista på skyddsobjekt eftersom judar de facto ofta har vit hy men för att det ändå är en minoritet att vurma om till skillnad från oskyldiga vita etniska svenskar som skjuts till döds i gangsterkrigen – dessa tar man sällan parti för pga deras hudfärg eller snarare att de är privilegiade nog att ha motsatta tummar och gå upprätt.

För 80 år sedan stödde vi en ledare som gasade barn men få är de icke-svenskar vi idkat slavhandel med och de är noll i modern tid. Men det är dessa grupper – inte judarna – som kräver att vi ska stå upp för dem idag.

Men vi vet att de etniskt vita står för både kolonialförtryck och slaveri. Vi vet att förespråkare för kvinnors rätt vill se samtliga män göra avbön för samtliga våldtäkter som begåtts i alla tider. Vi vet att vi bör gå ner på knä för våra invandrare för alla oförätter våra förfäder begått eller som vi begått i egenskap av att ha en annan hudfärg. Rasism kan tyckas men den förtrycktes berättelse är alltid sann och den förtryckta är alltid i minoritet vilket den etniskt svenske inte är.

Låt oss nu dock nyttja Forum för levande historia – detta skattefinansierade verk som berättar om det andra världskriget. Jag menar att vi där bör inrätta ett rum för avbön. Ett rum för skam. Ett rum för lidande. Ett rum för alla vi svenskar och invandrare med minst en svensk förälder. Ett rum där denna grupp kan göra avbön för att vi lät 2,2 miljoner soldater passera genom Sverige. Ett rum för alla godsvagnar vi skickade till Tyskland som lassades med judiska barn. Ett rum betalt med Wigforss naziguld. Ett rum lika klaustrofobiskt som cellerna i de svenska arbetslägren. Ett rum lika rött som den socialdemokratiska regering som var i majoritet då dessa beslut togs.

Är det helt enkelt skillnad på vilka som är förtryckta enligt de som ska beskydda dem i godhetens tecken? Då hoppas jag också ni ser hur förvridet det här är.

Det rummet ska vi alla gå till som har förfäder som levde under det andra världskriget. Dit ska alla feminister och klimatister också gå och göra avbön för den ignorans vi visade judarna och det europeiska folket – inte minst våra grannländer vars nationaldag Aktuellt 21 inte ens uppmärksammade igår. Detta ska dokumenteras av Aftonbladets Anders Lindberg, Jonna Sima och Lina Stenberg, Aktuellt, Rapport och alla programledare på TV4 samt hela Dagens Nyheters redaktion och Liljestrand på Expressen. Dit ska Ann Linde, Margot Wahlström, Stefan Löfven, Mikael Damberg och Morgan Johansson vallfärda och det ska hållas lika bra tal som på Medborgarplatsen då det begav sig.

Bör vi inte i samma veva också göra ett offentligt rum att göra avbön för då det kommer till samerna? De homosexuella? De missförstådda skinnhuvudena under 80-talet? Utfrysta Sverigedemokrater eller de som upplever simbassänger som kränkande på grund av upplevda eller drömda drunkningsolyckor?

Där vi är i underläge mot etablissemanget. Där kvinnor, invandrare och klimatister menar att de är offer i det samhälle i världen som gör mest för dessa grupper medan det är vi som står emot som är ett fåtal och som hela tiden anklagas för att vara våldtäktsmän och förtryckare på grund av vår vita medelklass.

Tyckte du att det här var min sämsta text någonsin så har du rätt för den är byggd på relativismen och det är den ideologi som ligger till grund för dagens medier, akademier och politisk styrelse i dagens Sverige och i väst. Har vi sett ett enda förslag på en offentlig avbön för Sveriges agerande under det andra världskriget? Har vi sett några protester mot att författaren Aron Flam inom några dagar ska upp för andra gången, nu i hovrätten, för att han skrivit en bok om Sveriges agerande under denna tid? Har vi sett en enda defund Skolverket som inte ens har med en fingervisning om att detta bör tas upp i våra postmoderna skolor? Nej det har vi inte. Därför relativism handlar om att välja vad du upplever och göra det till din sanning. I en värld med sju miljarder sanningar kommer ingen överleva. I vårt land har vi en norm där vi som tycker annorlunda snarare är vår tids proggrörelse. Där vi är i underläge mot etablissemanget. Där kvinnor, invandrare och klimatister menar att de är offer i det samhälle i världen som gör mest för dessa grupper medan det är vi som står emot som är ett fåtal och som hela tiden anklagas för att vara våldtäktsmän och förtryckare på grund av vår vita medelklass.

Nu flyr judar Malmö. Men inte ett ord om någon avbön i hur vi behandlar och har behandlat det judiska folket. Hur ser vi egentligen på Israel i dessa dagar dit många judar flydde som undkom svenska godsvagnar från SJ? Var står vår socialdemokratiska regering i förhållande till SSU och deras sånger om att krossa sionismen? Låt mig säga att SD gjorde upp med sitt ungdomsförbund då de tangerade gränser de inte tolererade. Jag har inte sett socialdemokraterna ta avstånd från SSU. Är det helt enkelt skillnad på vilka som är förtryckta enligt de som ska beskydda dem i godhetens tecken? Då hoppas jag också ni ser hur förvridet det här är.

Däremot: avbön för att vi män våldtagit. Att vi haft slavhandel förvisso i en nära nog nollad mängd då det kommer till färgade. Att vi utöver strukturell rasism på arbetsplatser – något som inte ens kan bevisas. Varför nämns inte Sveriges svek under det andra världskriget? Har det med vithet att göra? Allvarligt talat: för 80 år sedan stödde vi en ledare som gasade barn men få är de icke-svenskar vi idkat slavhandel med och de är noll i modern tid. Men det är dessa grupper – inte judarna – som kräver att vi ska stå upp för dem idag. Men det är judarna vi skiter i. Det är heller inte dessa grymheter i närtid som våra aktivister vill göra avbön för trots att de förnedras i detta nu i vårt land. Det är bristen på genuscertifikat som skaver. Men faktum är att judarna återigen aldrig får något stöd av alla mängder av grupper som menar att just de är förfördelade i världens mest jämlika land.

PS
Om kvinnor som sagt att vi bör ha en fri invandring och religionsfrihet för alla är lika värda börjar bli oroade för sina rättigheter som kvinnor om partiet Nyans skulle vinna mycket mark i framtiden så säger jag bara hold my beer.

PS2
Det är lika bra att säga det direkt. Nationalismen är med internets intåg ett utdött projekt och den här texten har ingenting med nationalism att göra. Den syftar till den rådande fördumning inom debatten kring minoriteter och offerkulter. Sådant här brukar behövas sägas för att hålla kommentarsfälten någorlunda rena. Instämmer du är min sida om vad som händer på 20-talet – detnyaparadigmet.com – troligen en plats för dig.

Avslutningsvis: Aron Flam – mina tankar är hos dig i dessa dagar.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s