Videorecension: Sista måltiden med Paolo Roberto

Den nya podcasten Sista måltiden har redan seglat upp på topplistorna och tagits upp i SVT precis som Bulletin därför det här är hot på riktigt mot mainstream massmedia och här är en av förklaringarna. Avsnittet med Paolo Roberto har blivit rejält utskällt. Jag var tvungen att ta reda på varför. På LinkedIn har poddens avsnitt debatterats hårt i ett inlägg och jag skriver om den i en kommentar i tråden. Jag antar att det kommer börja brinna i den ganska snart. Expolisen Kerstin Dejemyr har i en debattartikel kritiserat podden och för er som inte orkar gå in och läsa tråden så kommer mitt svar här. Videorecensionen hittar du längst ner.

”Då har jag lyssnat. Och läst er artikel. Tre gånger. Min fråga till dig Kerstin: har du lyssnat på det här avsnittet eller skrev du i affekt?

Det du inleder med är att döda samtalet. Sista måltiden ska inte få tala med Paolo. Det leder till ”konsekvenser”. Vilka konsekvenser då? Vilka empiriska studier har du och för vad? Vad vet du om den prostituerade eller tillhör du dem som talar för alla prostituerade för då kan jag bjuda dig till några konton på Twitter som nog skulle be dig fara och flyga. Vad menar du med att dessa poliser säger ”i det fördolda”? Det här är vidrig kritik Kerstin.

Jag har lyssnat på avsnittet. Det problem ni har i den här tråden är tydligen att killar är killar och killar får aldrig vara killar för det är ondskefullt och kvinnohatande. Där ligger er debatt. Sista måltiden är en oerhört befriande podd med intellekt och brutal grabbighet som vi män saknar i den feminiserade värld ni bygger upp. Låt mig bara ta den holländksa influencern Nikki som exempekl i tisdagens Mello då hon skämtade om förlorare. Det skulle ALDRIG hända i Sverige för här är alla lika och ingen ska komma sist. Där är er mentalitet. Om det inte handlar Paolo för han ska INTE behandlas lika.

Det du skriver om femibism är för Navid, Paolo och inte minst mig själv sant. Det är en destruktiv offerkultur och har ingenting med feminismen från 60-talet att göra. Inte ens de feministerna känner igen sig då jag intervjuar dem. Vem är du att tala om för dem vad de ska debattera eller inte? Vem är du att styra samtalet i den riktning DU tycker är bra? Och du kan omöjligen lyssnat på Sista Måltiden för där talar bland annat Mustafa om att han förändrats i sin syn på de frågor du tar upp. Var är DITT försvar mot honom i så fall om du nu tycker att vi ska styra samtal? Det som gör det här ännu mer underbart är att de i podden lyggas bygga varumärke och skapa affärsidéer med Paolo så de får in mer intäkter och både Paolo och Sista måltiden kan sprida sitt budskap ännu längre. Inte minst tack vare inlägg som ditt.

Varje gång jag går in i sådana här trådar och blir kallad för saker som din vän gjorde nedan så växer min sida och jag får samtal och mess. Ni stärker er egen motståndarsida och mycket händer där nu. Oerhört bra för den debatt ni vill kväva. Till sist: låt mig refrasera din slutfråga om man som kvinna kan lita på rättssamhället? Jag har de senaste dagarna haft flera män som kontaktat mig och berättat om kvinnor som ljugit så pass mycket att de hamnat hos polisen och DE Kerstin har ställt sig samma fråga. Inte för att polisen står på deras sida utan på kvinnans. Den postmoderna smutsen har trängt in i rättsväsendet. Det bekräftar mina juristkontakter och det är djupt beklagansvärt. Artiklar som den du skrivit gör det inte bättre. Den sätter bara upp män mot kvinnor i krig – inte i samverkan. Dialogen ska dö till förmån för den enda sanningen som ni skapat men också den sanning som ni tar ifrån andra tex de prostituerade. Vem har någonsin frågat dem om de vill ha ett fackförbund? Att ni aldrig slutförde den sexuella revolutionen utan la er platt för mannen att utöva sin totala makt över er och fortfarande gör det är hela svaret på varför feminismen inte kommer eller kommit någonstans på 20 år.

Ni borde fullgjort den sexuella revolutionen istället för att platt lägga er för mannen och hans totala maktinflytande över kvinnan. På det sätt ni bekämpar det kommer ni aldrig vinna för ni börjar inte med er själva utan med mannen. Därför är feminismen dödsdömd och helt utan avancemang de senaste 20 åren – fast i gamla hjulspår av hat, bitterhet och förbannelse över män. Det är så patetiskt och sorgligt. Men tack och lov finns de starka kvinnorna där, många i mitt nätverk, som inte har ett dugg problem med Paolo utan med det hat din vän tex öser ur sig här därför att det bara förstör för kvinnan. Så. Nu har jag lagt ner tid på det här därför det kändes viktigt. Och troligen kommer det leda till en massa hat från kvinnor och några nya bra personer i mitt nätverk. För mer än så kommer den här typen av ideologi aldrig ge.”

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s