Strandhäll: upphäv begreppen man och kvinna

Källa: DN

Strandhäll har enligt ingressen den till artikeln i DN senaste tiden varit engagerad i mäns våld mot kvinnor. Troligen vet hon inte om att kvinnor slår lika ofta och det är vanligare att de påbörjar bråk i nära relationer (Källa David Eberhard: Det stora könsexperimentet – Internationell studie på 200 000 personer). Det är alltså I Strandhälls blickfång inte våldet utan männen som är i fokus här. I debatten förekommer en tankefigur hur kön ska hanteras och som ni ser menar Strandhäll att kön ska upphävas.

Att upphäva kön är inte bara en vansinnig idé då kön är en biologisk företeelse lika verklig som solens strålar eller vattnets nödvändighet för liv. Men kön är också för transpersoner nödvändiga för att existera efter som de går från en punkt till en annan. Dessa punkter vill Strandhäll nu upphäva vilket gör transpersoner riktningslösa.

Det är så mycket framför oss som kommer bli besvärligt att hantera. Strandhälls dogma är en av de sakerna. Det är här jag vill försöka ge er kunskapen i hur det ska gå till. Du hinner inte. Jag gör det till min arbetsuppgift att läsa de stora och förmedla det i en 20-tals kontext. Kanske kan vi dämpa åren av mörker tillsammans.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s