Varför Metoo filmen är en riktigt usel idé

Journalisterna Cissi Wallin och Maria Sveland har bestämt sig för att göra en film om Metoo efter det att Soran Ismael dokumentären visades och uppfattades som ett sätt av patriarkatet att göra sig fri från all ondska som de står för. Ja jag raljerar men det är också för att statuera och fördjupa förklaringen till varför den tredje vågens feminism aldrig har lyckats sedan 90-talet och inte heller kommet att lyckas i framtiden. I följande klipp förklarar jag varför filmen kommer att misslyckas med syftet att stärka kvinnan och vad problemet med den tredje vågens feminism är.

Det här är en teaser på den del av Det nya paradigmet som kommer börja behandla filosofiska frågor i den digitala tidsåldern. Jag kommer förhoppningsvis under sommaren börja det arbetet och feminismens problem och dess lösning är bara en av många frågor som jag ska behandla. Men mina dagliga artiklar kommer fortsätta. Ni kan dock nu börja kombinera dem med bildning vilket har varit mitt mål sedan start. Men nu ger jag er dagens inlägg: Varför Cissi Wallins och Maria Svelands filmprojekt är en riktigt riktigt dålig idé för allt vad feminism borde stå för. Varsågoda.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

En tanke på “Varför Metoo filmen är en riktigt usel idé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s