Männen som offer

Kvinnor misshandlade kvinna och på mansjourerna ökar tryckt. Vad säger feminismen om det här? Jo följande om man ska gå efter dessa feministers norm:

  1. Misshandeln där kvinnor misshandlar kvinnor kommer av den patriarkala strukturen
  2. Att trycket på mansjourer ökar där våldsamma män söker hjälp innebär att vi behöver skydda kvinnan ännu mer

Men om det är en del av en patriarkal struktur varför uppkommer den just nu? Misshandel av båda kön har väl existerat sedan länge? Men låt oss istället då adressera kvinnorna som misshandlade som vidriga manlighetsnormativa och häng ut dem i sociala medier? För det är väl vad ni önskat om det varit män? Eller är de möjligen offer för manssamhället och därför upphävs ansvaret för att knivhugga en ensam tjej?

Om trycket på mansjourer ökar och killar visar ett mer våldsamt beteende borde vi då inte se dem som offer för en trasig manlighet? Borde inte vi visa dem samma hänsyn som de boende i socioekonomiska områden och därmed också ursäkta deras handlingar genom att även frånskriva dem allt ansvar? Vore inte det dessutom helt i stil med jämställdhet?

Eller är det så att allas lika värde bara gäller en viss grupp? Invandrare. Kvinnor. BLM. Kort sagt minoriteter (bortsett från kvinnor för de är ingen minoritet). Och hur är det nu med internet? Det fysiska våldet har nu också flyttat ut och blivit ett psykiskt våld enligt forskning i en värld där kvinnor dominerar de sociala nätverken vilket bevisas i stort sett i varje tråd en man protesterar mot digitala schavotteringar av Paolo Roberto eller Martin Timell. Kvinnor är kommunikativa och sociala – det är ju alltid viktigt att kvinnor kan göra två saker samtidigt även fall kön bara är en social konstruktion – och därmed kan de dominera nätverken. Och kvinnor kan vara riktigt jävla grymma.

I Auschwitz vittnade kvinnliga fångar om en sällan skådad brutalitet hos delar av de kvinnliga fångvaktarna. I interjuver med SS-helferin och fångar så är en av anledningarna till att de ville visa upp sig för männen. Det vill säga vara totala slavar i männens sexualitet gentemot kvinnan. Så då de kvinnliga lägervakterna nu flyttar ut på nätet och i normativitetens tecken tillåts avrätta och tortera godtyckliga män som enligt deras egen retorik borde vara offer för olyckliga omständigheter om det inte var så att de var män. Män, alltså biologiskt skild från kvinnan även fall vi nyss konstaterat att kön givetvis inte existerar.

Så hur går allt det här ihop? Svaret är att det inte gör det överhuvudtaget. Det här kallas relativism och innebär att din sanning och min sanning men i postmodernismen så görs en viss sanning till totalitär vilket nu är kvinnans, invandrarens, klimatistens kort sagt: offrets. För offrets sanning kan inte relativiseras eller förnekas. Det är sant därför de är offer – oavsett hur offret definieras och hur offret skapas med helt olika principer men utifrån samma norm. Skulle feminister mena allvar med sin meningslösa kamp där frigörelse bytts mot hat så skulle de ju egentligen tagit männens parti då det kommer till kvinnovåld och se till mekanismerna bakom och betrakta dem som offer. Men det är inte vad feminismen vill. Den vill hitta en förövare. De kvinnor och män som ställer sig bakom det är just offer. Vi andra tar ut en riktning och går mot ett mål. Det är skillnaden mellan en äkta och falsk fallos.

Det är är mycket allvarliga effekter av postmodernismen eller om vi ska vara tydliga: woke-ismen. Därför är jag där och krigar och slåss i varje tråd jag ser som bär upp dessa offrens förtecken. Jag är nästan alltid ensam eftersom folk inte vill förlora sina jobb eller lever i sina konfirmationsbias i incelgrupper och rasistforum. Det blir en hel del avsky riktat mot mig och det får mig att brinna. Brinna för att driva den här sidan ännu längre för er som beslutat er för att ni vill förstå det nya paradigmet. Jag är så tacksam för att era ansträngningar. Låt mig veta vad jag kan göra bättre.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s