Det finns inget kvinnovåld – bara våld och män har NOLL ansvar för det

Kvinnovåld är ett ord som jag fullkomligt börjar tappa respekten för och jag får tacka indentitetsvänstren på bland annat den sossefierade wokeplattformen LinkedIn för det. Låt oss en gång för alla göra klart för oss att det inte finns något kvinnovåld – det finns bara våld. För av vilken anledning ska vi plötsligt börja köna våldet? Varför ska vi köna något överhuvudtaget. Då jag för en tid sen badade och lånade tjejens handduk…

Lifesize Bath or Beach Towel | Sam Fox

…så påpekades från kvinnligt håll något om att det var kvinnoförnedrande att använda en sådan handduk varpå jag sa att det var min tjejs och det var väldigt sexistiskt att utgå från att det var jag som hade köpt handduken (vilket det var, i födelsedagspresent till min tjej för att hon älskar Samantha Fox och vem fan gör inte det – den tjejen tar ignen skit och sänkte sin fösta tafsasande kille vid 16 års ålder med en rak höger – därav har jag och tjejen varsin sådan handduk).

Det finns nämligen inget kvinnovåld. Det finns bara våld. Och i nära relationer är det lesbiska par som står för den största delen av våldet. I övrigt visar data att det är lika många kvinnor som män som råkar ut för våld i nära relationer men att fler kvinnor tar initiativet.

Och oaktat detta faktum så ska män överhuvudtaget inte ta något jävla ansvar alls för det så kallade kvinnovåldet. Därför män är ingen social enhet. Vi är individer. Det ansvar vi ska ta är att hjälpa de stackars män och kvinnor att lämna sina förövare om vi har möjlighet att tala dem till rätta. Vårt ansvar är att se till att skatter är så låga så människor har möjlighet att bygga kapital att ta ansvar för sina egna liv. Ofta menar man att kvinnor inte har råd att lämna mannen. BULLSHIT! Om man säger det har man gjort kvinnan till ett värnlöst menlöst offer och säg den kvinna som vill vara det. Det finns alltid en säng. Alltid en plats. Alltid en räddning i ett samhälle som är så pass starkt som Sverige (fortfarande) är. Men att JAG som man ska ta ansvar för en annan människa som slår någon, oavsett kön eller plats är totalt skitsnack och det kommer jag aldrig göra. Jag är jag och inte en misshandlare. Det är vidrigt av dessa kyrktanter som uttrycker det här att påstå det. Det är sexism och fascism par exellence och det är vad jag kommer kalla er. Varenda gång. Därför att de som målar upp hatobjekt i grupp och tillskriver dem saker de antingen ska göra eller är, är inte bättre än så.

Och i den mån vi ska ta ansvar så är det vi och inga andra som bestämmer hur vi ska göra det. Inte ni. Ni bestämmer ingenting och ni ska framförallt inte pådyvla oss skuld för att vi använder den frihet demokratin ger oss att handla efter eget huvud. Slavar får ni köpa någon annanstans men notera att ni är emot slavhandel i övrigt. Dock inte då det kommer till vita män. Ska ni överhuvudtaget diskutera kvinnovåld ska ni diskutera hederskulturen.

Att be män ta ansvar för kvinnovåld är som att be en muslim ta ansvar för ISIS-krigare. Och det är en debatt ni feminister alltid – med rätta – menar är totalt felaktig. Men i den här frågan har ni tydligen en annan uppfattning.

Varför diskuterar ni inte hederskulturen? Är det någonstans i vårt land där det förekommer strukturerat våld mot kvinnor är det inom hederskulturen. Men av någon märklig outgrundlig anledning så ryms just det spektret i ert ”kvinnovåld” inte i er klagosång. Där, där ni faktiskt borde börja leta efter kvinnans frihet och ”mäns våld mot kvinnor”. Men det gör ni inte. För ni är för allas lika värde och öppna gränser.

Jag ber er alla akta er för wokeismen. På era arbetsplatser och i era hem och hos era barn. Det här mina vänner är hycklarnas hycklare och de arbetar efter en inriktning inom filosofi som heter relativismen. Den bygger på att alla har en egen sanning. Problemet med den att om alla har en egen sanning så kan inte relativismen vara sann eftersom den inte är objektiv. Vidare kan vi exemplifiera att relativismen inte heller håller då man försöker skapa en objektiv sanning i att män ska hållas ansvariga för kvinnovåldet. Jag ber er bekämpa dessa människor var ni än ser dem. Det är er sanning som akt – det vill säga er etik – det vill säga er innerst sanning som väsen som ni inte kan säga emot någonsin.

Jag förbereder just nu en videoserie om feminismen som troligen kommer få er att förstå en hel del som ni kan ta på nästa PK-middag på Södermalm. Kryddad med historia, filosofi och biologi. Känns det bra?

Jag studerar och skriver en hel del i sommar och kommer därför inte skriva lika frekvent men i höst är jag tillbaka med dagliga uppdateringar.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s