Noll asyl, mer invandring, mindre medelklass

Jag vill ha NOLL asyl. För med min vision kring noll asyl skulle vi inte ha folk som BEHÖVDE söka asyl. Däremot ser jag gärna invandring. Belgare. Tyskar. Fransmän. Amerikanare. Perser. Turkar. Syrier. Afghaner – ALLA som är beredda att bygga Sverige ur sin hyperfeminina kultur som med hjälp av postmodernistisk massmedia a la DN och Aftonbladet nu raserat hela samhällskroppen in i märgen de senaste 70 åren. Som jag vill se dessa invandrare.

Igår nyss hemkommen från landet var mina första 4 möten i stadslivet med invandrare. En taxichaufför, en lett som serverade mig en hamburgare, en jordanier som klippte mig och en av okänd härkomst på Coop. Den första svensk som approcherade mig var en kvinna som skulle sälja på mig kryoterapi vad det ens är. Gissa vem jag fann minst intressant av dessa fem?

Gärna sådana invandrare. Och gärna, helst, på bekostnad av DIG medelklass godhetsivrare som sitter och kastar skit på folk som inte tycker som du och lajvar god för att framstå som ädel i din narcissism. DIG blir jag GÄRNA av med på bekostnad av dessa grymma invandrare. DIG behöver vi inte någonstans.

Det är dags att syna den här medelklassen i sömmarna. All invandrare som vill göra rätt för sig oavsett er härkomst: hjärtinnerligen välkomna. Jag ser gärna att ni slår ut den medelklass som bestämt att ni inget förstår och ingenting kan och som menar att människor som jag är de som vill er illa. Ni har mitt fulla stöd. Välkomna till mitt Sverige! ❤

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s