Gina ska stå förebild för integration

Jag såg dokumentären på SVT Play om Gina Dirawi och störtade ner i nån avgrund där jag aldrig kan begripa hur man kan hata henne så. Om man studerar hennes familj i dokumentären så får jag uppfattningen om hur det går att integrera muslimer i Sverige och med Ginas jävla driv så kan man dessutom komma långt. Så det går över mitt förstånd hur det kan vara ett problem vilket jag talar om här. Grejen är att vi behöver kommunicera – inte kriga. Vårt land förändras. Världen förändras.

Då är Gina sådana vi ska titta på då vi exponerar oss själva för att skapa sammanhållning i en värld där vi kommer behöva ompröva mer än någonsin då allt vi känner måste ritas om i det nya paradigmet som Internet skapat. Det här är en av de saker jag hoppas vi snart kan börja ta till oss. Jag tror inte vi hatar muslimer. Jag tror bara vi börjar bli jävligt rädda. Jag tycker Gina och hennes familj är ett bra botemedel som borde exponeras mycket mer. Istället drog hon sig tillbaka efter sin julvärdsinsats. Det, om något, var kontraproduktivt. Nu är hon tillbaka med en låt i oktober. All lycka till!

Go Gina Go!

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s