Det är de ungas kamp och de unga som ska offras

Det är ni unga som ska få kriga. Det är ni som ska få städa upp det som era föräldrar och framför allt er mamma ställt till med. Inte er pappa så mycket för han städades undan på 10-talet och försågs med en vulva och läppstift, förpassad upp på läktaren med en rosa mössa på huvudet. De gånger han fick gå ut var då er mamma tog med honom på Kort, glad och tacksam med Pernilla Wahlgren sjungandes ”Jag vill ha en stor kuk” – hennes bejublade egenskrivna nummer, där hon framträder för 200 tanter från försäkringskassan som månar om allas lika värde.

Ni ska få kriga! UT med er soldater och SLÅSS! Ni ska få kriga om de fallande politiker som ena sekunden anklagar varandra för ”att vara en fara för Sverige” för att i nästa sekund ge presenter och skämta med varandra. De politikerna ska ni få kriga om. De fett avlönade politiker av era skattepengar som nu – likt de patetiska medierna – faller som furor. Jag trodde inte vi skulle se det så tidigt då det kom till de folkvalda men invigningen av riksdagen visade klart och tydligt att de börjat tappa det där med.

På samma dag! Anders orkade inte med argument och Veronica ville inte förklara varför hon skriver en bok på skattebetalarnas pengar då hon som god socialdemokrat borde söka jobb

Ni ska få kriga, ni unga, ni ska få kriga. Ert blod ska offras på de sociala medie gatorna och vem vet, kanske även på de som existerar IRL. Ni ska få ta tillbaka det miljörörelsen med Greta i spetsen ställt till med. Ni ska få ta tillbaka mannen in i samhället och ställa era egna mammor och systrar till svars för deras blinda skrikande i postmodernismens kör där de inte ens kan skylla på en SA-trupp som tvingade dem till det utan en enda Wahlgreniansk och Ingrossoiansk hyllning till den totala ansvarslöshet som älskas av det svenska folket.

Ni ska få ta den perversa nationella, sexistiska och kulturella masochismen ur det svenska folket (men behåll gärna er sexuella om ni har en sådan – alla spännande utsvävningar från miljöpartisex ombedes för att ruska liv i era sovande kroppar). Den masochism där en champagnesosse kan skrika på palstpåseskatt och visa sina solceller på Insta men aldrig backa en tum på att göra ett offer för något som känns på riktigt.

Det är ni unga som ska få bära vapen mot det som den humanitära stormakten och den feministiska regeringen konstruerat. Det är ni som måste demontera och desarmera dessa minfält. Så många unga liv som kommer exploateras under den vägen men jag hör er. O jag hör er. Det börjar mullra i salarna nu den här hösten. Medan Anders Lindblads mediehus vittrar i hörnfogarna så börjar studenter på akademierna rikta arbalest mot sina så kallade professorer som lär ut genus istället för samhällsorienterade ämnen. Och politikerna nu vars beteenden börjar likna galenskap och förtroenden som rasar.

Ni behöver ledare. Allt det som vi har saknat. Ledare som vågar ta ut riktningar och som vet var man ska gå och vilka frukter på savannen som är ätbara och inte. Inte dessa nu existerande falska ledare som är barn som bara kan skrika högst och visa ett känslospel för att få världens blickar, men aldrig dess faktiska agerande. Jag leder er gärna tillsammans med de få i min generation och närliggande som fortfarande går att lita på. Jag börjar här. På detnyaparadigmet.com Jag saluterar och embrasserar den kamp ni nu går tillmötes. Jag är er kulturkrigare mot det vansinne som byggts till er. Vi börjar nu. God kamp!

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied paradigm – sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s