Topsa sex-köpare misstänkta till DNA register

Vänsterpartiet vill topsa alla misstänka sexköpare till DNA register förutsatt att straffet ökar från böter till fängelse. Jag skulle inte bli förvånad om Centerpartiet stället sig bakom.

Att topsa alla misstänkta sexköpare till ett DNA register är detsamma som att inrätta ett Stasiregister. Det regimen inte vill se ska kriminaliseras och registreras. Det går emot alla frihetliga krav. Att gripa, åtala och döma någon är det rättsförfarande som går under epitet rättspositivism. Att döma någon på känslor och folkets tyckande efter moral som gäller här och då kallas naturrätt och existerar i Islam – ett rättssamhälle vänsterpartiet således vill se.

Jag är gammal nog att minnas då jag sa att det inte är någon större skillnad på vänster och höger och så minns jag tex 90 och 00-talet. Jag tyckte det var lite tråkigt. Men man ska vara försiktig med vad man önskar sig. Det som händer nu i hyperfeminina Sverige där könskriget blossar upp nu efter kulturkriget med det sociala Corona-kriget på det vittnar om mycket lagrat hat.

Oaktat är vänsterpartiets förslag fullkomligt genomvidrigt och liknar inget annat än de register som fördes i östblocket. Anledningarna var då andra. När vill de uppföra register för oliktänkande? Det vill de troligen redan.

Könskriget har bara börjat och det kommer bli ett fruktansvärt krig. 1999 släppte jag en e bok på numer nedlagda Serum förlag som hette Womens world war. Den handlade om hur kvinnorna tröttnat på männen och startade världskrig mot dem. Recensionerna – de få – var krossande och enbart skrivna av kvinnor nota bene. Jag vet inte varför, feminismen existerade då också om än inte lika radikal, så tanken borde väl tilltalat dem. Jag antar att det blev för konkret för dem men hade jag haft manuset kvar hade jag släppt det gratis att ladda ner på pdf. Googla ”Womens world war”. Jag vet att det finns länkar kvar till möjliga källor.

Avslutningsvis ber jag de som håller med att gå in på medborgerligsamling.se för att se totala motsatsen till den politiken och om ni inte hört talas om partiet eller anser att det är en bortslängd röst vänligen se min artikel här.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied version– sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s