Vad händer med världen 2022?

Gott slut kära läsare. Vilket år vi haft men tyvärr tror jag det var förfesten. Låt mig börja med att säga att jag är oroad för 2022. Jag tror inte världen stått inför sådan tid sedan 1939. Här finns mycket att ta upp men vi hinner bara täcka några av de största områdena.

Energikrisen: Skenande priser som inte bara äter upp din ekonomi utan hämmar Sveriges produktion samt investeringsvilja från företag och länder – allt för en symbolpolitik som kommer göra Sverige ännu fattigare.

Ryssland – Ukraina: En strid som kan påverka resten av Europa och i synnerhet Sverige. Jag ger min bild nedan.

USA: Ett land i sammanfall vilket göder Kina.

Gängen och migrationen: Vi kommer inte knäcka några gäng och jag förklarar varför och vad det kan innebära på sikt.

Könskriget: Att så globalt kastrera mannen kommer 2022 och framåt ge sociala efterföljder som kommer skada samhället. Offerkulturen har vunnit stora marker och då det sker uppstår alltid hat. Det hatet är redan här och jag beskriver min bild.

Covid: Viruset är inte längre det vi bör vara oroade för. Det är oss själva. 2022 kommer vi med vaccinpass och/eller tvångsvaccinering att ställa grupp mot grupp, individ mot individ. Det kan bli det mörkaste sen 1939. Jag går in djupare på varför och kommer självklart skriva om detta nästa år.

Skolan: Skolan är i förfall och det enda folk verkar ha i huvudet är marknadsskolan. Det kan inte bli mer fel. Men skolan i fritt fall kan vi glömma internationell konkurrens och det i tider där vi fasar ut elen, höjer skatterna och gör folk mer fattiga.

Energikrisen

Det är inte Ryssland eller Europa som är skuld till skenande elpriser som får människor att stänga ner värmen och sätta på sig kläder anno 2021 i ett av världens rikaste länder. Det är nedstängningen av fullt fungerande kärnkraftverk till förmån för symbolpolitik. Det är däremot den politikens förtjänst att industrier nu backar för investeringar i Sverige. Visserligen hör vi om satsningar i norr som ska ge tusentals jobb men de är inte de enda som tänkt investera. De investerade inte pga osäkert energiläge. Det här är inte bara ett problem för dig och din plånbok. Det är ett problem för hela produktionen som på sikt riskerar att på sikt göra Sverige fattigt. Finland och Frankrike rustar istället upp sina kärnkraftverk så de blir de nya magnaterna på 20-talet.

Ukraina och Ryssland

100000 ryska soldater står just nu vid Ukrainas östra gräns och stora militära enheter är satta i mobilisering i Ryssland. Varför? Bland annat:

  1. Vlademir Putin fyller 70 2022 och han älskar Sovjetunionen. Man må invända att man snarare kan se högervindar i Ryssland än kommunistiska men det är lögn. Det är kommunismen och folket som Putin vurmar för och det har han alltid gjort. Putin inser att även han är dödlig och att han skulle lämna efter sig ett Ryssland utan att ha gjort avtryck av det han håller heligt är osannolikt.
  2. Om Ukraina angrips kommer Nato svara på ett eller annat sätt. Att Ryssland inte är intresserade av Sverige har de deklarerat med emfas. Men de är intresserade av baltländerna. Med tanke på Putins önskan om ett nytt Sovjet så inbegriper det också Estland, Lettland och Litauen. Dessa stater har man sagt, ligger bra sämre till än Sverige. Om dessa länder angrips så är Ryssland mer eller mindre nödgat att ta Gotland. För att slippa angrepp kan de mena att de ”lånar” ön två månader. Skulle Sverige gå med på det så har vi också legitimerat ett anfall på Natoländer. Frågan är snarare vem som hinner till Gotland först. Vi har ett försvar som avvecklades i rekordfart på 00 och 10 talet. Vi har ingen chans mot Ryssland. Då Ryssland nu har fört fram stora militära styrkor mot Ukraina ökar det spända läget även om bedömare menar att Ryssland kan nöja sig med östra Ukraina. Men det återstår att se.
  3. Covidkrisen i Europa. Just nu rämnar Europa. Feminister, antifeminister, klimatister och antiklimatister, överklass och underklass eller BLM och anti-BLM är glömt. Nu gäller bara en sak: Vaxxers och anti-vaxxers. Den striden är brutal och jag ska strax återkomma till den. Det USA och det Europa som nu faller i interna stridigheter glädjer främst tre nationer: Nord-Korea, Ryssland och Kina. Att Ryssland väljer att rada upp sina styrkor just nu kan nog läsas som att de utnyttjar Europas svaghet. Låt oss också minnas att Kina var snabb på att ge EU landet Serbien vaccin vilket föranledde delar av det serbiska folket att säga: vad ska vi med EU till då det är kineserna som räddar våra liv då EU borde vara de som gör det?

USA

USA är nära att rämna under trycket av minoriteter och spänningarna mellan kust och inland. Bidens löfte att alla skulle få mer av allt var tomt redan från början och då det inte kommer infrias kommer minoriteterna inte ha någon ledare kvar att se till och då är frågan vart de går. Detta späds naturligtvis på av Covidspänningarna i befolkningen.

Kinas ekonomi är bräcklig men finns det något land som skulle kunna offra en del av befolkningen så är det Kina. Det kan ske genom att stoppa all produktion för amerikanska företag och vänta ut vad det gör med USAs ekonomi. I Covid-tider med minoritetskrig och antivaxxer vs vaxxers så kan den väntan bli kort. Jag skulle inte bli förvånad om Kina drar åt tumskruvarna på USA nästa år.

Gängen och migrationen

Jag ber er inse en sak omedelbart inför 2022 och 20-talet i stort. Vi kommer inte knäcka gängen. Fler kommer att dö. Fler oskyldiga kommer drabbas. Sveriges hyperfeminina kultur öppnar alla möjligheter för gängen. De små trevarna med fritidsgårdar och de ”hårdare straffen” är ingenting som kommer ändra på någonting. Sveriges kultur är för infekterad för att vi ska kunna få grepp om det som vi importerat redan på 90-talet för att vi ville vara de goda människorna. Men vi begrep ingenting om olika kulturer som är svåra att föra samman då man dessutom inte har en plan för hur vi ska integrera.

Sverige har idag en hyperfeminin kultur där vi ligger etta i världen i mätningar. Vi är också ett av världens mest individualiserade länder. Att sätta den kulturen mot en hypermaskulin kultur som existerar i islamistisk kultur och i gängen är att be om problem såvida man inte har en plan och det hade vi inte. Utöver det har vi klankulturen mot individualismen. Så länge vi inte kan erkänna det kommer inget bli bättre och att erkänna det är detsamma som att skrota hela den svenska kulturen. Det kan bara ske inifrån och då måste vi börja förstå. Vi är inte ens i närheten.

De parallella samhällena kommer växa och det kan komma till en punkt då gängen sluter fred och börjar liera sig. Då kommer vi få en maffiaverksamhet som vi kommer behöva förhålla oss till och där är vi bitvis redan. Tungt kriminella finns i styrelser, näringsliv och politiken som det ser ut idag. Och på gatorna har polisen förlorat våldskapitalet till gängen. Det finns absolut ingen respekt kvar. Man rånar folk i hemmen, tar över lägenheter, spelar in rån och lägger ut för att skrämma. Man skryter med sina brott för det finns inga straff och som någon sa redan 2005: svennar kommer inte efter dig därför tar vi dem. Du kan inte göra så mot en brorsa med en klan bakom sig.

Gängen och de nyanlända är här för att stanna och grejen är att de också skaffar barn. Barn som växer upp i dessa utanförskapsområden där vissa vuxna inte ens kan läsa. Vidare har tjejerna hittat hem till våldet. I Auschwitz så lärde sig de kvinnliga vakterna att bli brutala väldigt snabbt. En av anledningarna var att de då  togs upp bättre av männen. Kvinnorna i Tyskland hade varit förvisade till kök, barn och kyrka innan andra världskriget. Här fick de en chans att ”blomma ut”. Det får också tjejerna i orten – på killarnas planhalva. Under 2022 kommer jag skriva en hel del om det som kommer hända på den här fronten.

Könskriget

Kvinnorna tar männens planhalva nu. Kvinnan är den heliga ängeln som är ofelbar och nu ska rita upp den värld den vita mannen har förstört. Det sker bland annat med falska våldtäktsanklagelser i ett rätts-Sverige där numer den anklagade ska stå för bevisningen. Mannen hålls numer ansvarig och är det givna objektet för ondska. Det här har bara börjat. Könskriget kommer jag skriva mycket om nästa år.

Covid

Covid är slarvigt uttryckt för SARS- Cov 2 men alla vet vad jag menar. Pandemin har hittills inte blivit vad vi fruktade – en ny Spanska sjukan. Tvärtom har vi klarat oss oförskämt bra även om sjukdomen kan vara mycket allvarlig för den som drabbas. I hög hastighet började vi ta fram vaccin och på ett år var det på marknaden. Nu skulle Covid slås ut med en spruta. Som blev två. Som blev tre. Som vi nu inte vet hur många det kommer att handla om.

Då vaccinet fanns på plats så möjliggjorde det något som förut varit omöjligt: vaccinpass. De innebär att har du inte vaccinerat dig så kan du stängas ute från delar av samhället. I stort sett kan man om man vill se det som att medborgarna delas in i olika klasser av staten. Det här har väckt enorma reaktioner, långt värre än BLM, klimat eller kvinnokampsstrejker av den anledningen att det här är binärt och det är konkret. Det är inte forskare som säger än det ena än det andra om en avlägsen framtid. Inte en liten rädd flicka som får land efter land att agera med symbolpolitik och inga postmoderna tjejer som menar att kön är en social konstruktion för att i nästa sekund hylla Magda som Sveriges första kvinnliga statsminister. Det här handlar om att du antingen är för eller emot en spruta som möjligen kan ge men för livet eller – om man inte tar den – risk att sprida sjukdomen till folk som tagit sitt ansvar att vaccinera sig för sig och andras skull (det är en intressant take att ta mot en socialist som är antivxxer).

Vaccinet blev inte räddningen utan vattendelaren som får USA och Europa att rämna. Och det finns tre nationer som ser på och ler: Ryssland, Kina och Nord-Korea. Nationer som inte räds våld och är fd eller existerande kommuniststater,

Covidkrisen är mycket värre än själva viruset. Det här har redan orsakat gräl mellan vänner och släktingar och fått par att separera. I Tyskland finns butiker som inte tar emot ovaccinerade och deras rutor krossas på nätterna. Det finns också en Facebook grupp för tyskar som vill emigrera till Sverige. I Österrike införs vaccintvång i februari och där slåss man redan på gatorna. I Sverige ska en demonstration äga rum den 22 januari och redan en månad inne så var 11 000 anmälda. I ett land där ingen demonstrerat sedan 1970. Det hat som jag upplevt på socila medier men också mellan människor IRL är mycket mer skrämmande än viruset och det här kommer eskalera 2022 då vi troligen kommer sätta grupp mot grupp i Sverige. Det finns heller inget naturligt slut på et eftersom viruset överlever pga vaccinationsmotstånd. Vart det här tar vägen 2022 är väldigt osäkert inte minst då grupper i utsatta områden som har lägst vaccinationsgrad. Om vaccintvång skulle uppstå kommer dessa grupper troligen vända sig mot hela Sverige så Sveriges enda kvinnliga statsmonister tvingas berätta att de som de hela tiden vurmat  för – de utsatta i det utsatta områdena – ska tvingas ta sprutan. Hela Sverige kommer då bli ”rasister”. Ett ganska otroligt scenario men inte uteslutet. Ger det mer röster till Partiet Nyans i valet 2022? Vart Covid tar oss vet ingen med säkerhet men så länge det finns kvar – och det lär et göra i många år –  så kommer slitningarna också existera. Frågan är vad som kommer ut av dem.

Till sist har vi de sociala medierna där alla blivit experter på virologi. Aldrig har tyckandet varit så högt och bildningen så låg.

Skolan

I takt med att gängen brer ut sig så fortsätter skolan att sjunka. Skolan vars huvuduppdrag sedan 1962 är att uppfostra medborgare – inte utbilda dem. En skola där filosofi inte är ett existerande läroämne eftersom det lär folk tänka kritiskt. En skola där barnet står i centrum och de vuxna ska anpassa sig. En skola där skolvärlden menar att det är friskolor som är problemet och som är helt oförmögna att ta till sig av att hela det grundläggande fundamentet är felritat på det sätt jag nämnde ovan om gängen.

Om skolan inte kan utbilda eller numer ens lära elever rätt och fel samt har två starka kulturer som krockar med hela vår samhällskropp så är skolan helt körd. Framförallt som den bejakar minoriteter genom att sänka krav.

2022 står för dörren och det är med viss bävan jag går in i det. I Sverige är det valår och om vi får ytterligare 4 år med socialdemokrati så är vi illa ute. Inte för deras politik per se utan för att de har tillsammans med Reinfeldt byggt en svensk kultur som är totalt förstörande och finns i hela samhällskroppen. Med ytterligare 4 år kommer den förstöra ännu mer om det nu är möjligt. Covidkrisen, Ukraina – Ryssland – Kina. Energipriserna som urholkar din och landets plånbokt ikt skolan urholkar elevernas intellekt för att miljöpartiets symbolpolitik ska hållas högst. Så den humanitära, en klimatsmarta, Den feministiska, Den postmoderna staten Sverige ska få glänsa över allt annat. Men ute i Europa och världen höjs allt fler ögonbryn som undrar vad vi håller på med. Svaret lär vi inte få 2022 men vi kommer bli varse vart vi är på väg.

Till sist tack. Tack! Då jag startade detnyaparadigmet.com i februari 2021 trodde jag att jag skulle få ett hundratal visningar innan åretsslut. De är snart uppe i 50000 och nära 30000 unika besök. Det nya paradigmet växer i något av alla sociala medier i stort sett varje dag och är etta på google om man googlar det. Googlar man paradigmet är sidan på plats 10 (numer 9) av 425000 träffar. Få människor har betett sig elakt och desto fler har börjar intressera sig för vad som händer i världen på 20-talet vilket är min uppgift att försöka tolka och förklara. Jag försöker göra det ur mängder av perspektiv från historia och religion till filosofi och antropologi. Människan har inte tiden att sätta sig in i alla dessa ämnen som krävs för att förstå de stora utanpåverken i det som händer. 2021 var också året då LinkedIn stängde av mig för gott för att man inte tålde kritik angående tonalitet.

Mitt nätverk har växt och där finns flera namnkunniga. 2022 kommer bli året då jag avslutar 4 år av studier för att sammanfatta de viktigaste kärnämnena som jag studerar och gå vidare med annat. Jag har för avsikt att försöka sprida det jag lär mig även nästa år på detnyaparadigmet.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s