Rättssamhället?

Om vi, som moderaterna vill, börjar separera kriminella i kategorier får vi en samtyckeslag till. Det är på väg mot naturrätt. Och om utbildade bibliotekarier som vigt 5 år att bli kunniga inom all världens litteratur, förvaring och kommunikation av denna nu ska bli MMA-fighters i ett land med världens högsta skatter – vart är då landets rättssamhälle på väg? Hur ser det ut om 10 år? Har vi då ens en polis värd namnet? Vilken filosofi har vi anammat på vårt rättsväsende då då vi inte slutar ta in människor vi inte kan ta hand om och de som redan är förlorade ingår i parallella samhällen? Vilka yrkesgrupper och till sist civila ska få axla rollen som vi betalar skatt för, nämligen polisen?

Jag är gravt oroad över utvecklingen kära följare. Det här är året då jag ska presentera vad jag ser händer och vad som krävs för att stoppa det. Det är fråga om säkerligen 20 år innan vi ser ljusningen om vi börjar nu och det gör vi inte.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied version– sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s