”Kvinnors våld mot män är männens våld mot kvinnan”

Jag ber er läsa följande artikel och jag BER er å det ödmjukaste att dela den här överallt med er egna ord: Kvinnors våld mot män är nu Mäns våld mot kvinnor. All exploatering av kvinnokroppen är nu våld. Detta tar ansvarig utgivare, Jämställdhetsmyndigheten, inte ansvar för utan skyller på regeringen och de vägrar kommentera. För våra skattepengar. Nu får ni fan ta och agera på det här och dela det. Var FAN ska protesterna höras om inte från oss?

Det här är konstruktivism. Det vill säga en ideologi där man skapar en verklighet efter sitt eget huvud. Det är livsfarligt och var vad Adolg Hitler gjorde mot judarna. Nu gör man det mot männen. Det här kallas könskriget och i detta upprörda tillstånd kan jag lova er med fog att jag kommer stå i den frontlinjen och står redan i den. Jag kommer aldrig backa från det här. Och ja! Jag kallar det socialism.

Följ Det nya paradigmet på Twitter (lite råare, lite roligare), Facebook (lite djupare och ibland underhållande) och Youtube (the videofied version– sakta växande)

Missa inget inlägg – Prenumerera på Det nya paradigmet.

Jag vill veta mer om vad som händer på 20-talet och varför.

Gillar du det du läser? Stöd mig om du vill. Varje bidrag mottages tacksamt.

SWISH: 0707 17 47 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s