Jag mejlar chefen för extern kommunikation på ICA

Vanligtvis lägger jag inte upp sådant här på bloggen då det är forum för Twitter eller Facebook men anledningen är faktiskt påkallande. Jag vill genuint veta varför.

Jag gör det här för att jag vill ha det svart på vitt vad våra företag håller på med. Jag har NOLL emot muslimer. NOLL emot invandring. Mitt problem är dels de människor i landet som förstör det och parasiterar på det oaktat etnicitet eller kulturell bakgrund (och där ingår politiker i mångt och mycket fyi). Och dels är mitt problem företag och organisationer som är så förbannat obildade att de ägnar sig åt sådant här.

Jag har mejlat David Ingnäs, Chef för extern kommunikation på ICAgruppen om syftet med att kalla påskägg för bildägg i deras reklam. Får jag inget svar ska jag försöka kontakta honom via telefon. Någonstans tycker jag ICAs alla kunder förtjänar en förklaring varför påsk inte längre är ett godtagbart ord i butikerna. Det handlar inte om en sverigedemokratisk konservatism – det handlar om en total hjärnkollaps som våra politiker skapat under många år och jag upplever strömlinjeformande av en nation som farlig oaktat om den är nationalistisk eller identitär. Därför gör jag detta och av inga andra skäl. Så det står helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s