Har vänstern nått vägs ände?

Är det för att det tagit slut för Vänstern nu? Argumenten? Sakfrågorna? Är det för att ett krig faktiskt visar vad vi måste värna om? Har det hyperfeminina landet nått vägs ände?

Jag läste en artikel idag. Den gick ut på att vänstern nu inte gör mycket mer än att attackera var helst de kommer åt. Kärnkraft. Nato. Och nu Ebba Bush. Låt mig vara tydlig. Ebba har helt rätt. Polisen ska skjuta mot våldsverkare eftersom det nu handlar om våldsmonopol som erövrats av kriminella. Bussar med passagerare sätts i brand och barn kastar sten. Det vänstern vänder sig emot är att en enda partiledare som inte är Sverigedemokrat nota bene, reagerar mot att våldet nu tillhör kriminella.

…nu tillhör människor som inte ens kan ta ansvar för sina känslor då en trycksak för tre öre bränns. En reaktion en tredjedel av svenskarna enligt SVT stödjer. Det här är något som vänstern underblåser med all kraft. De vänder sig inte mot att Sverige brinner. Hur i hela friden kan Bush ord vara värre än 100 skadade poliser och total anarki i 5 dagar i ett land där de beskattat has högst i världen?

Idag i samma tidning fanns en intervju med försvarsminister Peter Hultqvist där han raljerar över frågor ha inte vill ta i.

Samtidigt vill vänsterblocket ”skjuta till mer pengar” vart helst det går. För att vara antikapitalistiska så är ju just pengar svaret på allt. Så länge det är någon annans pengar. Jag ger inte min 14 åriga dotter mer pengar för att hon sa plugga mer. Jag förklarar för henne vad som händer om hon inte gör det. Regler och normer bygger karaktär. Inte pengar. Det är bara att se ett halvt avsnitt av Wahlgrens värld för att fatta det.

Men är det det här vi har kvar av vänstern? En raljerande politik som skriker på mer pengar för att försvara att inget blir bättre? En politik som alltid går ut på att attackera högern. Lyssna på alla sossar i TV. Jag har tre minuters regeln. Försök hitta tillfällen där det går mer än tre minuter innan de börjar tala om borgerlig politik. Det där är sådant oppositionen brukar ägna sig åt. Men regeringen är så svag att de inte ens kan prata om egen politik utan skylla sina tillkorta kommande på 7 år av blågrönt styre.

Är det nu raljerande och skattehöjningar vi har att se från vänstern? Uppenbarligen. Och samtidigt ökar förtroendet för desamma. Svaret på den makabra utveckling står att finna i att den hyperfeminina politik som socialdemokraterna får börjar redan hos den gravida kvinnan (som redan är indoktrinerad av densamma) och förs sedan till den nyfödde via förskola, skola, eftergymnasial utbildning, arbetsplats och media. Var du än letar finns den hyperfeminina politiken där (eller kalla den socialistisk eller socialdemokratisk om du vill – det är forum för ett helt kapitel i mitt manus),

Det vi har kvar från vänstern är alltså skatter och attacker likt aggressiva demonstranter på sjuttiotalet. Det ska vi – inte minst i Medborgerlig samling – utan problem fäkta ner över tid. Faktum är att det kommer implodera av sig självt. Men vägen dit kommer bli lång och mycket skada kommer ske längs vägen. Det är så med jakobiner. De är de godas förespråkare men de är sedan de som åstadkommer värst förstörelse. Se på Nazitysland. Se på Ukraina. Se på Sverige. Jag älskar mitt Medborgerlig samling för att de är de bästa på att stå upp mot Rousseau. Anfall och skatter – det är vad som återstår av den en gång så stolta marxismen. Ett uttryck de fastlimmade barnen utanför riksdagen inte ens vet vad det är. Men alla för sin kamp… Vi för vår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s