Identitetspolitikens helvete

Identitetspolitiken är på sitt sätt den vidrigaste av ideologier. Inte för att den de facto avrättade folk i gaskammare eller läger i Sibirien men den ljuger. Där de menar att det handlar om allas lika värde och inkluderande och kärlek så handlar det bara om den mjuka makten. Att med mjuk makt ta över samhället med sin ideologi och använda goda markörer för att hävda sin rätt.

Identitetspolitiken är till sin natur lika exkluderande som nazism eller kommunism men skillnaden är att identitetspolitiken ljuger om sitt syfte och inte bara ljuger. De försöker framstå som världens godaste befriare.

Det är i linje med det jag säger om att världen saknar ledare. Vi behöver narrativet för att överleva. Identitetspolitiken är en sådan och den är feminin isf maskulin. Ur den springer feminism antirasism och Klimatism där det senare vann överlägset pga att man kunde använda en flicka som ledargestalt. Att hon var helt okunnig var irrelevant. De använde henne och målet är nu uppnått. Berättelsen om vår förtida död är miljörörelsens narrativ och dystopi i välfärdssamhällen fungerar utmärkt och med en flicka som initiativtagare är berättelsen 1000 ggr starkare. Var är Greta idag? Bortglömd. Klimatisterna nådde sitt mål.

Identitetspolitiken är hycklande, kvinnlig och urstark. Och eftersom det är en offerkultur precis som nazismen så är den också livsfarlig. Se upp med den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s