Till Jonas Gardells och inlägget om Oslo-atatcken

Hade det varit en vit man Jonas, då hade du nämnt högerextremism en ziljard gånger. Nu var det en muslim och du nämner det inte med ett ord.

Det kan du inte. För din rörelse står för allas lika värde inom vissa minoriteter. Det är vad Pride står för. Alla är inte välkomna. Alla fetischer är inte välkomna. Däremot hade man inte problem med två artister som poserade med hammaren och skäran. Eller de kvinnor med plakatet Döda alla rika vita män.

Där säger du ingenting Jonas. Och de gör du inte heller om hedersmorden. För de utförs av en minoritet som du värnar om.

Det här kallas inte kärlek eller stolthet. Det kallas identitetspolitik. Den sprang ut postmodernismen då muren föll och vänsterblocket insåg att det inte gick att tala om socialism efter Rumänien tex. Eller om klasskamp då arbetarklassen var på väg att utrotas och S blev medelklass. Per Albins S gick under för projektet var avslutat.

Det är NU Jonas er förda politik sedan 80 talet kommer synas och implodera. En oerhört viktig bit i det är paritet Nyans som kommer tvinga upp allt godhetssignalerande till ytan. Kriget i Ukraina har redan påbörjat processen. Ett hyperfeminint Sverige tvingas äntligen byta kurs.

Det var en muslim Jonas som gjorde detta. Inte en vit cisman. Inte en nazist. Inte en Sverigedemokrat. Inte en AfS:are. En muslim. En muslim som följer Koranen och där är homosexualitet förbjudet och straffbart. Men det ordet och den sanningen tar du inte i din mun. För det inbegriper en minoritet som inte får angripas. Men precis som Biden lovade allt till alla minoriteter och jag sa att det kommer krossa honom så är det också effekten av att ha tagit de som avskyr er under era vingar och trott att er ideologi ska rädda dem från deras kultur. Inte ens de orden skulle ni använda men det är vad de låga förväntningarnas rasism gör ut på. Och det säger allt om vad det egentligen är som den västerländska politiken idag är i botten. Men den kan inte byggas på lögner och nu har det börjat att blottas. Tyvärr med riktigt hemska metoder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s