Feminin och maskulin kultur i kriminalvården

Kriminalvården saknar personal och nu ska man massanställa. Med den svenska hyperfeminina kulturen kräver det könskvotering. Det innebär att feminina värden kommer möta hypermaskulina och gå under vilket dagens ledare i Svenska dagbladet belyser med att kvinnliga kriminalvårdsanställda sätter sig och gråter då de inte får ihop rätt balans av maskulint och feminint för att handskas med de som de ska övervaka.

Problemet uppstår då en hyperfeminin kultur väljer att tvinga in kvinnor i roller för att säkra det egna könets existensberättigande på alla plan. Det leder till att vi också fåt en felrekrytering. Hypermaskulina värden hos de intagna krockar med feminina sunda värden hos medarbetarna vilket resulterar i ovanstående vilket enbart kostar skattebetalarna pengar och bidrar till att medarbetarna mår dåligt.

Feminina värden och maskulina värden fungerar utmärkt tillsammans tills dess en av dem väljer att öka sina värden mot max. Då går en utvecklande progressiv kultur mot en så kallad hyperkultur. En hyperkultur kan inte gå tillbaka till en utvecklad kultur utan når till sist slutdestinationen våldskapitalet för att till sist övergå i en ny kultur som ska utvecklas eller helt enkelt försvinna.Här är en bild till filmen till platsannonsen. Bildspråket kommunicerar tydligt uppskruvade feminina värden i en kultur som präglas av kraftigt maskulina dito. Vi har då lämnat stadiet där feminina och maskulina värden oscillerar tillsammans och skapar utveckling. Istället har vi ökar styrkan i de maskulina värdena som alltid äter upp samma volymstyrka på de feminina då det kommer till att närma sig våldskapital vilket alltså är den slutgiltiga destinationen för hyperkulturer.

Problemet som artikeln ovan beskriver är korrekt – jag väljer bara en annan utgångspunkt nämligen den om maskulin och feminin kultur vars embryo jag arbetar på i detta nu. Detta får helt enkelt tjäna som en diskussionsplattform för er som är intresserade att komma med inspel och kommentarer,.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s