Tillitskedjan

Tillitskedjan

Innehållet på plattformen Det nya paradigmet bygger helt på tillitskedjor. En tillitskedja innebär att om jag litar på dig så kan du lita på mig och då kan en annan person som jag känner automatiskt lita på dig. Det här är det nätokratiska systemet att bygga vad som förut kallades organisation. Det innebär också att om du litar på mig kan du alltid lita på mina förmedlade tjänster av tredje part nedan.

För de som ingår i min egen tillitskedja öppnar jag alltid hela mitt nätverk.

Apputveckling

Jag samarbetar med en byrå baserad i Stockholm och Hanoi med mycket fördelaktiga priser som ligger bakom framgångsrika appar och webbplattformar. Om du eller ditt företag söker app och webbutveckling till en budget som inte ligger i överkant av de sexsiffriga belopp många svenska byråer offererar så kan du kontakta mig för att prata. Jag har själv utvecklat en gejmifierad datingapp tillsammans med dem som snart släpps i en ny version och kan garantera teamets förträfflighet.

Jag ser gärna startup eller etablerade organisationer som vill verka inom ramen för Det nya paradigmet men alla i behov kan täckas.

Ilonsi

Ett internationellt influencerbolag jag bygger den nya tidens kommunikation med med så kallade impacters. Kort går det ut på att influencers tilldelas uppgifter marknadsavdelningar normalt sett sköter men gör arbetet på en attentionalistisk nivå där vi inkluderar Substans och Riktning. Du kan lära dig mer om vad det här innebär i vår youtube-serie (Kommer).

SEO och Facebook-annonsering

I min tillitskedja har jag flera SEO och Facebook-byråer för er som vill använda er av traditionell marknadsföring. Jag har dem i kedjan därför att de också förstår Det nya paradigmets seger över deras egna tekniker men använder dessa för att brygga över mot det nya. Vi har fört otaliga och mycket fruktsamma diskussioner kring detta. Jag erbjuder en kort kostnadsfri konsultation innan jag slussar dig vidare i min kedja för att se om det är rätt väg för ditt varumärke att gå.

Glimworks.se

2021 inleder vi ett samarbete kring en ny filosofi för 20-talet baserat på den digitala epoken. Ni följer arbetet på detnyaparadigmet.com.

No2Crimes

Stockholmambassadör, creative director och mediaansvarig för delar av antikrim-organisationen No2Crimes och MyStory.nu

Mitt team

Jag definierar team som en plasticitetisk grupp divider drivna av att lösa gemensamma frågeställningar och sammanfatta sina slutsatser inför allmänheten. Teamet är kärnan av min tillitskedja.  Om du söker traditionella utvecklare, reklamare, ”linkedingurus” så använd Google. Har du ett mer komplext problem där du har svårt att hitta rätt kompetens så hör av dig så ska vi se om jag kan hjälpa dig genom att scanna min tillitskedja.

Vill du ingå i min tillitskedja?

Har du något utöver det vanliga? Filosofiska teorier? Digitala strategier eller lösningar? Nätverk eller tillitskedjor att slå samman med min? Förslag på nya kulturyttringar? Hör av dig så pratar vi. Det nya paradigmet handlar om byggandet av en ny begriplig värld i tider av kaos och där behöver vi alla varandras hjälp.

Annons