Gå till senaste video

9 feb 2021 Är det bättre att länder tar över kontrollen över yttrandefriheten i sociala medier än BigTech? Hur som helst kommer det ställa till en del bekymmer och hur man än vänder och vrider på det kommer någon bestämma vad du får och inte får säga. Offline-världen ska tillämpas på online-världen och det kommer inte fungera. De fungerar på olika sätt.
8 feb 2021 Den här videon vill inte på något sätt avhumanisera IS-barnen men väl belysa två olika synsätt på behandlingen av dessa då de återvänder. Vi bör notera att Sverige alltså inte har någon erfarenhet av detta vilket Frankrike har. Klippet är i ärlighet skapat att försöka vara så neutralt som möjligt för egen begrundan. Det korsklipper en intervju med en socialarbetare och en läst text som beskriver synen från psykologer, sociologer mfl i Frankrike. Det nya paradigmet anser klippet av vikt då vi behöver fokusera på problematiken med återvändande IS-familjer med expertis från de som jobbat med krigstraumatiserade barnsoldater tidigare.
27 jan 21021 Då jag såg Kamela Harris video dagen innan presidentvalet förstod jag direkt att det här kommer gå åt helvete. Knappt två månader senare sitter grundaren för BLM Sverige i Morgonstudion och bekräftar just det jag kritiserade tweetet för: då alla tror att alla ska få lika mycket så kommer ingen bli nöjd och alla kommer bli förbannade. Då deras ledare som lovade detta sviker dem – vart kommer de då vända sig?
19 feb 2021 I SVD den 19 februari intervjuas SVT chefen Charlotta Friborg om opartiskhet i Trump-tider. Ungefär så. Det här är min replik på tre citat från henne ur artikeln angående min replik på 3 citat angående förtroendeundersökningar, sanningssökande och kvällstidningar. http://www.detnyaparadigmet.com
5 mar 2021 Vi behöver ta tillbaka kulturen från vänstern. En av de bästa säten att göra det på är genom humor. Här framförde jag 2018 ett stycke standup om Feministiskt initiativ på Medborglig samlings pubkväll.
26 mars 2021 Jag förklarar tjejgissa och femsplaina

8 april 2021 Det nya paradigmet recenserar Sista Måltiden #18 Bilan Osman. Trodde jag skulle avsky Bilan men det blev tvärtom trots att hon halkade ner i identitetsträsket som Ashkan snabbt tog ur henne.
20 april 2021 Det nya paradigmet recenserar Sista Måltiden och avsnittet med Rikard Jomshof. Jag hinner inte med att gå igenom alla SM så det får bli vissa utvalda där konflikter eller intressanta möten kan uppstå. I Jomshof avsnittet så blir stämningen nästan obehaglig. Samtidigt är avsnittet avslöjande, roligt och lärorikt. Det blir en del att avhandla. Jomshof och SD är inte komplicerade och det blir inte bättre av att det sätts i kontexten av Jesu nattvard om ni förstår det bildliga språket.
20 april 2021 SVT – how it works
20 april 2021 Kort introduktion i hur politik fungerar i praktiken.
8 maj 2021 Vårdguiden undviker ordet kvinna.
12 maj 2021 Cilla Benkö legitmerar sig med DDR retorik
16 maj 2021 Varför vi står inför många år av kaos och vad vi kan göra åt det (14 min)
20 maj 2021 Recension Sista måltiden: Paolo Roberto (Paologate del 1) and what the fuzz was all about.
27 maj 2021 Till Aron Flam inför rättegången
27 maj 2021 Recension Sista måltiden med sexarbetaren Lisa (Paologate del 2)
28 maj 2021 Varför Cissis Wallins metoo dokumentär är en dålig idé
4 juni 2021 Recension Sista måltiden med Katarina Wennstam (Paologate del 3)
9 juni 2021 Varför det är rätt att Yassin för 100 000 i skadestånd och varför det är fel
11 juni 2021 Recension Sista måltiden med Alexander Bard
12 juni 2021 Företagare ska ta en allvarlig titt på sin HR avdelning – eller om de inte har någon: sig själva. Om faran med den feminina kulturen inom företag, kvinnligt våldskapital, woke och mål.

Annons